Eindversie Clearflex 1000 in ontwikkeling

Benieuwd waar wij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben?

De eerste officiële eindversie van de Clearflex 1000 is bijna af. Wij hebben vorige week bericht gekregen van Alukan BV dat de eerste Clearflex 1000 af is. Voorheen hadden wij nog een prototype van de Clearflex ook afkomstig van Alukan BV. Na het testen van de zuil kwamen we er achter dat de eindversie van de Clearflex nog een paar aanpassingen nodig had. Maar hier is die dan, de Clearflex.

Wat is er aangepast?

We hebben een behuizing ontworpen om de instrumenten waar de zuiveraar gebruik van maakt te beschermen en tehuizen. De regelaar blijft wel regelbaar door een afneembaar kapje. Dit systeem is zeer simpel, maar enorm nuttig!

clearflex 1000 beschermkap 1 min

Voorheen bestond de Clearflex uit 3 delen: de voet, de buis en de bovenkap. Voor de eindversie is er gekozen om de paal in 2 delen te maken: een onder en boven gedeelte. Hiermee is het vervoer gemakkelijk te regelen en staat de zuil stevig op de grond.

clearflex 1000 gedemonteerd 1 min

Voorheen bestond de Clearflex uit 3 delen: de voet, de buis en de bovenkap. Voor de eindversie is er gekozen om

De zuil is gelijk naar de coater gestuurd om hem in zijn elegante witte jasje the hijsen. Dit gaat gepaard met een nieuw sticker design ontworpen om onze mooie roze stempel achter te laten.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Benieuwd wat Clearozone
voor jouw bedrijf kan betekenen?