Schone Lucht Certificering

Clearozone mag zich nu officieel partner noemen van Viridi Air! Clearozone voldoet aan alle eisen om de certificering voor Het Schone Lucht-certificaat© in ontvangst te mogen nemen.

Schone Lucht label algemeen partner transparant min

Oprichter Jan-Joris van de Riet werkte jarenlang bij een bedrijf in luchtreiniging en merkte dat de bewustwording voor schone lucht laag was. Weinig mensen weten dat ze te veel ongezonde binnen- en/of buitenlucht inademen bestaande uit o.a. fijnstof, VOS, virussen, bacteriën, schimmels,….enz. Viridi Air creëert via politiek, media, wetenschap, maatschappij en bedrijfsleven méér bewustwording en aandacht voor schone gezonde binnen- en buitenlucht.

Door partner te worden van Viridi Air willen wij kijken of wij samenwerkingen kunnen aangaan met bestaande partners van Viridi Air. Op deze mannier kunnen wij onze kennis en ervaring met elkaar delen en tot een beter doel komen.

We merken dat de samenleving sterk aan het veranderen is en dat lucht en de kwaliteit daarvan t een grote rol spelen. Wij willen graag een oplossing gaan bieden voor de samenleving en dat het effect van “slechte lucht” minder invloed op ons gaat hebben.

“Samen sta je sterker” hebben we geleerd dus laten we dat ook doen!

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Benieuwd wat Clearozone
voor jouw bedrijf kan betekenen?